Köszönjük érdeklődésed

Szakértőnk 1 munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot!

Tudtad, hogy a VitalSpa „3 szintű” garanciát ad minden jakuzzi vásárlójának?

Z

A vásárlás előtt

Amit csak a medencemester szeme lát

A medence csak akkor adja a maximális élményt, ha otthonába tökéletesen belesimulhat. Ezért díjmentesen felmérjük otthonod adottságait, és segítünk nemcsak a kertrendezésben, hanem a legjobb medence kiválasztásában is.

Így biztos lehetsz benne, hogy azt a medencét kapod, amelyet mintha az Te kertedre, teraszodre szabtak volna. Ez a szolgáltatásunk az egész országban ingyenes.

Z

Vásárláskor

Vidd el egy „próbakörre” a medencéket

Próbáld ki próbatermünkben a masszázsfajtákat, csobbanj bele a felfrissítő medencevízbe, és minden kérdésed megválaszolják szakértőink. Minden funkciót, fúvókafajtát, medencés multimédiát és extrát kipróbálhat élőben. Nálunk nem érvényes a múzeumi szabály. Vásárlás előtt minden medencét és kiegészítőt akárhányszor és akárhogyan megvizsgálhat, kipróbálhatsz.

És a szállítást is levesszük a válladról! Csapatunk elviszi és „kulcsrakészen” beszereli a medencédet – mert nekünk az Te kényelme a legfontosabb.

Z

Vásárlás után

Gondtalan fürdőzés évtizedeken keresztül

A vásárlás után is törődünk a medencéd egészségével, ezért meghatározott időközönként elvégezzük a karbantartási munkákat (téliesítés, vízkezelés stb.).

Te nyugodtan, aggodalom nélkül és kényelmesen kikapcsolódhatsz, mert gondoskodásunknak hála a medence vize mindig tökéletes marad.

Minden VitalSpa medence valódi nyugalmat és kényelmet ad, amit a 3 szintű medencegondoskodással garantálunk Neked.

BEMUTATÓTERMÜNK ELÉRHETŐSÉGE

Cím: 1149 Budapest,
Mogyoródi út 32.
(Lukoil benzinkút mellett)

Telefon: 06 1 796 8589

Nyitvatartás:
Hétfő: 12:00-17:30
Kedd – Péntek: 9:00-17:30
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: zárva