Köszönjük érdeklődését

Szakértőnk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

<!-- Google Code for JakuzziAkció.hu ajánlatkérés Conversion Page --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->/* <![CDATA[ */<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var google_conversion_id = 879590756;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var google_conversion_label = "0GQqCOakh4MBEOT6taMD";<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var google_remarketing_only = false;<!-- [et_pb_line_break_holder] -->/* ]]> */<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript" src="//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js"><!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><noscript><!-- [et_pb_line_break_holder] --><div style="display:inline;"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><img height="1" width="1" style="border-style:none;" alt="" src="//www.googleadservices.com/pagead/conversion/879590756/?label=0GQqCOakh4MBEOT6taMD&guid=ON&script=0"/><!-- [et_pb_line_break_holder] --></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --></noscript><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Tudta, hogy a VitalSpa „3 szintű” garanciát ad minden jakuzzi vásárlójának?

Z

A vásárlás előtt

Amit csak a medencemester szeme lát

A medence csak akkor adja a maximális élményt, ha otthonába tökéletesen belesimulhat. Ezért díjmentesen felmérjük otthona adottságait, és segítünk nemcsak a kertrendezésben, hanem a legjobb medence kiválasztásában is.

Így biztos lehet benne, hogy azt a medencét kapja, amelyet mintha az Ön kertjére, teraszára szabtak volna. Ez a szolgáltatásunk az egész országban ingyenes.

Z

Vásárláskor

Vigye „próbakörre” a medencéket

Próbálja ki próbatermünkben a masszázsfajtákat, csobbanjon bele a felfrissítő medencevízbe, és minden kérdését megválaszolják szakértőink. Minden funkciót, fúvókafajtát, medencés multimédiát és extrát kipróbálhat élőben. Nálunk nem érvényes a múzeumi szabály. Vásárlás előtt minden medencét és kiegészítőt akárhányszor és akárhogyan megvizsgálhat, kipróbálhat.

És a szállítást is levesszük az Ön válláról! Csapatunk elviszi és „kulcsrakészen” beszereli a medencéjét – mert nekünk az Ön kényelme a legfontosabb.

Z

Vásárlás után

Gondtalan fürdőzés évtizedeken keresztül

A vásárlás után is törődünk medencéje egészségével, ezért meghatározott időközönként elvégezzük a karbantartási munkákat (téliesítés, vízkezelés stb.).

Ön nyugodtan, aggodalom nélkül és kényelmesen kikapcsolódhat, mert gondoskodásunknak hála a medence vize mindig tökéletes marad.

Minden VitalSpa medence valódi nyugalmat és kényelmet ad, amit a 3 szintű medencegondoskodással garantálunk Önnek.

BEMUTATÓTERMÜNK ELÉRHETŐSÉGE

Cím: 1149 Budapest,
Mogyoródi út 32.
(Lukoil benzinkút mellett)

Telefon: 06 1 796 8589

Nyitvatartás:
Hétfő: 12:00-17:30
Kedd – Péntek: 9:00-17:30
Szombat: 9:00-13:00
Vasárnap: zárva